השכרת דוכני אוכל היא תופעה שכיחה באירועים בסדרי גודל שונים. אנחנו יכולים למצוא היום דוכנים להשכרה עם מאכלים ומנות ממטבחים שונים בעולם, בין אם מדובר על מנות שמכינים במקום ובין אם מדובר על מנות מוכנות שהאורחים באירוע יכולים לקחת ולאכול.
התופעה של השכרת דוכני אוכל היא מאוד פופולארית משלוש סיבות עיקריות: ראשית, היא מאפשרת למארגני האירוע להציע לאורחים שלהם מגוון רחב של מנות ולא להתמקד בתפריט ספציפי. שנית, כך יוצרים אווירה הרבה יותר חופשית ומשוחררת באירוע. שלישית, זה יכול להפוך את האירוע להרבה יותר מיוחד. הדוכנים משלבים צבעים וריחות ומאפשרים אינטראקציה משמעותית יותר בין האורחים.
על מנת לאפשר לאורחים ליהנות מדוכני האוכל הממוקמים באירוע, חשוב להקפיד ולשים לב כיצד בוחרים אותם, באופן שיתאים לאופי האירוע ולפרמטרים רלוונטיים עבורו.
5 נקודות עבור השכרת דוכני אוכל בצורה חכמה
נקודה ראשונה – הקפידו לשכור דוכני אוכל רבים ומגוונים. אל תסתפקו בדוכנים מסוג ספציפי. אחרת לא תוכלו ליהנות מהיתרון העיקרי של השכרת דוכני אוכל.
נקודה שנייה – הקפידו לשכור דוכני אוכל שיתאימו לכל האורחים שלכם. כלומר, הקפידו שיהיו דוכנים מתאימים לילדים, טבעוניים וצמחוניים ובסגנונות אחרים.
נקודה שלישית – הקפידו לבדוק לא רק את איכות האוכל אלא גם את ההיגיינה של הדוכן, סגנון ההכנה, גודל הדוכן ודברים אחרים שיכולים להשפיע על המרחב וכן על היכולת של האורחים ליהנות מהדוכנים.
נקודה רביעית – כשאתם שוכרים דוכני אוכל, וודאו שהם מתאימים לקונספט של האירוע. למשל, אם מדובר באירוע בוקר, הקפידו שהדוכנים יגישו דברים שיתאימו לשעות אלו. כך בכל אירוע, מועד ומקום.
נקודה חמישית – כשאתם שוכרים דוכני אוכל מחברה ספציפית, תבחנו את המוניטין שלה, הניסיון של צוות העובדים בכל מה שקשור להקמת דוכנים והעבודה בהם, שירות ללקוחות ולאורחים ועוד. נקודה זו תשפיע עליכם לפני, בזמן וגם אחרי האירוע.
אם אתם מתעניינים בנושא של השכרת דוכני אוכל לאירוע, צרו קשר עם הצוות של רנטורי ואנחנו נשמח לעמוד לרשותכם. יש לנו דוכני אוכל רבים ומגוונים להציע לכם.